Skip to main content

Deelman Timmerwerken

Meer dan alleen timmeren.

Deelman Timmerwerken


Diensten

Webdesign / Hosting / Onderhoud & beheer

Deelman Timmerwerken is een timmer-en bouwbedrijf en heeft ruime ervaring om alle soorten nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Ze ontwerpen en realiseren op maat gemaakte meubels en andere creatieve maar vooral praktische oplossingen in en rondom het huis. Het team staat garant voor kwaliteit en ultiem vakmanschap. Oog voor detail, affectie met vormgeving en in samenwerking met opdrachtgevers zorgen ze voor verrassend mooie resultaten.

Aanpak


Bij het ontwerpen van de nieuwe website hebben wij de nieuwste webdesigntechnologieën en -trends toegepast om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties. Ook hebben wij veel aandacht besteed aan de gebruikerservaring en hebben wij de navigatie vereenvoudigd.

Resultaat


Het resultaat van de nieuwe website is indrukwekkend. Deelman Timmerwerken heeft een toename gezien in het aantal bezoekers op de website en een verbetering in de conversieratio. De website is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het is ook functioneel en snel!

Volgende project

BodySpectrum

Website laten maken?
Laten we gaan praten.


Dagelijks Online bouwt aan ambitieuze organisaties.
Wij helpen organisaties met het realiseren van resultaatgerichte websites
en bieden ondersteuning om deze websites vindbaar te maken op het web.