Skip to main content

HAFA Official

Emirati Haute Couture | Dutch Vibrant Ethics

HAFA Official


Diensten

Webdesign / Hosting / Onderhoud & beheer

HAFA is opgericht door twee vrouwen en wilde een winkel creëren met hun gecombineerde passie voor mode. HAFA is opgericht met één doel voor ogen: mensen in hun kracht zetten door middel van vertrouwen.

De passie voor uitmuntendheid heeft ze vanaf het begin gedreven en blijft hen naar de toekomst drijven. Ze weten dat elk product telt en streven ernaar om de hele winkelervaring zo lonend mogelijk te maken.

Betalingen over de gehele wereld


Ons team heeft een prachtige webshop ontwikkeld voor dit geweldige merk, met behulp van de populaire Woocommerce plugin binnen WordPress. We hebben er ook voor gezorgd dat de webshop naadloos is geïntegreerd met Mollie en Stripe, Twee betalingsproviders die bekend staat om hun veilige en efficiënte online transacties.

Ook hebben wij ervoor gezorgd dat de webshop van HAFA Official toegankelijk is voor klanten over de hele wereld, met in het bijzonder Dubai. Dit betekent dat klanten van overal ter wereld producten kunnen kopen van HAFA Official, zonder zich zorgen te hoeven maken over het betalingsproces of snelheid van de website

Volgende project

Beyond Nature

Website laten maken?
Laten we gaan praten.


Dagelijks Online bouwt aan ambitieuze organisaties.
Wij helpen organisaties met het realiseren van resultaatgerichte websites
en bieden ondersteuning om deze websites vindbaar te maken op het web.