Skip to main content

The Supclub

De leukste wateractiviteit van Nederland!


Diensten

Webdesign / Hosting / Onderhoud & beheer

The Supclub heeft een grote voorraad SUP-boards en accesoires beschikbaar die verhuurt kunnen worden. TheSupClub beschikt over meer dan 10 verschillende modellen paddleboards.

In Nederland is dit nog een jonge en onbekende sport. Maar in de grote steden zie je steeds vaker mensen suppend door de grachten cruisen! Internationaal is het suppen de snelst groeiende watersport van dit moment.

Aanpak


Wij hebben een grondige aanpak gevolgd bij het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website van The Supclub, waarbij rekening is gehouden met de nieuwste trends en technologie├źn op het gebied van webdesign en gebruikerservaring. Het bedrijf heeft een naadloze gebruikersinterface ontworpen die niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook gemakkelijk te navigeren is voor de bezoekers van de website.

Organisch groeien


Dankzij de effectieve aanpak is de website van The Supclub ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor deze hoger in de zoekresultaten terechtkomt en meer organisch verkeer genereert. Dit heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf en heeft geholpen om nieuwe klanten aan te trekken.

Volgende project

Het IT

Website laten maken?
Laten we gaan praten.


Dagelijks Online bouwt aan ambitieuze organisaties.
Wij helpen organisaties met het realiseren van resultaatgerichte websites
en bieden ondersteuning om deze websites vindbaar te maken op het web.