Website laten
maken 

Tijd om je business online zichtbaarheid te geven. All-in vanaf 799,- 

Toegankelijk op elk scherm

Bekijk tarieven

Vindbaar op Google

Mogelijkheden

1e maand gratis onderhoud

Mogelijkheden

Laat ons je website maken


Wil je een professionele website laten maken die betaalbaar is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het hele proces staat jouw bedrijf centraal. We adviseren je op maat en nemen al het werk uit handen. Onze kennis is divers  omdat meerdere factoren bepalen of je website door de juiste mensen wordt gevonden en die mensen zich aangesproken voelen. Met de websites die wij maken, hebben we de focus op conversie en de juiste vertaalslag naar jouw doelgroep.

Waarom je kiest voor Dagelijks Online


De basis van een goede website is een goed doordacht idee en een heldere doelstelling. Indien het ontbreekt aan de juiste kennis is het verstandig dit uit te besteden. Of het nu gaat om een simpele website of websites voor organisaties met unieke database-koppelingen. Het is allemaal mogelijk.

Onze websites zijn betaalbaar


Wij als Dagelijks Online denken graag met je mee over de website, maar we vinden het nog leuker om mee te denken over het product, de dienst, of het bedrijf. Wij garanderen niet dat wij de goedkoopste zijn, maar garanderen wel dat ze betaalbaar zijn voor elke ondernemer. Klein of groot.
Krap bij kas? Je kan je nieuwe website bij ons in twee, drie of vier termijnen betalen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Inbegrepen website modules

Blog

Met onze blogmodule plaats je eenvoudig blogartikelen op de website. Een blog met nieuwe content zorgt voor meer bezoekers en een hogere positie in Google.

FAQ

Met een FAQ (frequently asked questions)-module geef je de bezoeker eenvoudig antwoord op veelgestelde vragen. Prettig voor de klant, een tijdbesparing voor jou!

Portfolio

Laat je potentiële opdrachtgevers zien wat je in huis hebt met een online portfolio. Toon je nieuwste, mooiste of meest bijzondere projecten of referenties aan je wellicht nieuwe klant.

Reviews

Reviews wekken vertrouwen bij de klant en stimuleren de verkoop. Laat je klant jouw bedrijf beoordelen met onze reviewmodule. Jouw sterbeoordeling wordt automatisch getoond in Google.

Chat

Sta direct in contact met je potentiele opdrachtgever. Middels onze chatmodule kunt u gemakkelijk contact onderhouden met bezoekers op de website. .

Banner

Een banner is de ideale manier om de aandacht van de bezoeker te trekken. Toon op een mooie manier wisselde afbeeldingen van bijvoorbeeld nieuws, evenementen en acties.

Heb je al een website & hosting? Geen probleem.


Heb je al een domeinnaam, hosting , email adressen een website? Wij zullen je domeinnaam verhuizen, een webhosting pakket overzetten, je email accounts aanmaken en de website migreren naar onze servers. Tevens zullen we alle mail die op de huidige servers staat geheel gratis migreren. Zo ben je geen enkele mail kwijt en worden zelfs de eventuele mappen keurig aangemaakt op onze servers.

Mogelijkheden

Zij gingen jullie voor


Onze website tarieven

Startup
Vanaf 799,-

Binnen 10 werkdagen online

Alle inbegrepen modules

Perfecte mobiele weergave

Basis SEO Functionaliteit

Beveiligd met SSL

Onbeperkt aantal stockfoto’s

Gebruiksvriendelijk

Social Media & Chat integratie

2 concepten + 1 testmoment

Aanvragen
Custom made
Prijs op aanvraag

Alle startup opties

Compleet maatwerk

Uitgebreid testen en optimaliseren

Premium SEO optimalisatie

Wildcard SSL

Wireframes & Grafische templates

Chatbot integratie

Google Page speed

Google Analytics

Aanvragen

Website laten maken?
Laten we gaan praten.


Dagelijks Online bouwt aan ambitieuze organisaties.
Wij helpen organisaties met het realiseren van resultaatgerichte websites
en bieden ondersteuning om deze websites vindbaar te maken op het web.